Dizajn / interijeri

Uređenje interijera

Nudimo uređenje poslovnog prostora, obiteljske kuće i stana kako bi postali što ugodnije mjesto koje zovemo domom ili uređenje ozbiljnijih poslovnih prostora koji moraju zadovoljavati poslovnu estetiku. Dizajn interijera složen je proces i vrlo često nam nedostaje ideja ili jednostavno ne vidimo potencijal prostora.

Dizajner interijera

Prije uređenja prostora posavjetujte se našim arhitektima i dizajnerima interijera. Upravo oni olakšavaju proces pretvaranja želja u stvarnost te predlažu funkcionalna, organizacijska i estetska rješenja. Osim toga, predložit će vam rješenja i stilove uređenja o kojima niste niti razmišljali, a odlično se uklapaju u vaš način života. Dizajner interijera stručna je osoba sa nizom provjerenih ideja i prijedloga za uspješno uređenje dnevnih boravka, uređenje kuhinja ili uređenje kupaonica. Dizajner interijera također za klijenta pruža usluge izlaska na teren te evidentiranja postojećeg stanja, izrade idejnoga projekta te realizacije idejnoga projekta sa raznim podizvoditeljima.

Usluge dizajnera interijera

Izlazak na teren obuhvaća pregled postojećeg stanja te ukoliko ne postoji tlocrt, radi se izmjera i fotografiranje prostora. Ovaj inicijalni korak bitan je zbog dogovora klijenta i dizajnera interijera. Klijenta se potiče da u što većoj mjeri izrazi svoje želje i vizije o prostoru kako bi dizajner interijera izradio što uspješniji idejni projekt uređenja interijera.

Prilikom izrade idejnog projekta, tlocrtna rješenja, 3D vizualizacija cijelog interijera te svih prostorija zasebno, eventualni likovno obrađeni radovi (za nespecifične elemente prostora) i prema potrebi nacrti za stolariju, namještaj, slaganje podova, keramike i sl.

Realizacija idejnog projekta najzahtjevniji je dio suradnje. Dizajner interijera istražuje tržište u potrazi za adekvatnim elementima uređenja.
Izrađuje se mapa – u kojoj su sadržani svi uzorci koje dizajner interijera pomno odabire i slaže u mapu, tu se nalaze sve vrste tkanina, slike ili uzorci podnih i zidnih obloga (parketi, pločice, tapete, drvo), uzorci boja za zidove, prijedlog rješenja zavjesa i dekora, slike namještaja i dekorativnih predmeta. Uz sve uzorke navedene su i njihove mjere te aktualne cijene. Kao prilog mapi izrađuje se kompletni troškovnik za uslugu unutarnjeg uređenja.

Dizajn eksterijera

Da bi vizualni doživljaj bio potpun i oku nadasve ugodan potrebno je oblikovno objediniti unutarnji intimni prostor i vanjski prostor tj. eksterijer.

Veličina parcele ne ograničava našu ideju. Dizajnirati terasu ili vrt, veći ili manji prostor nama je izazov, a cilj nam je oplemeniti i napraviti vrt atraktivnim za boravak i uživanje u njemu.

Za uređenje zelenih površina nudimo kompletni projektni menađment sa punom kordinacjom projekta na terenu. Osim cjelovite usluge krajobrazno uređenje pružamo i samo uslugu izrade projektne dokumentacije.

  • snimanje terena
  • prijedlog koncepta i dizajn
  • izrada projektne dokumentacije sa planom radova