MPLAN    Novosti
 
Nastavak uspješne suradnje s ERICSSON NIKOLOM TESLOM d.d.
 

Naš tim nastavlja izrazito uspješnu suradnju s ERICSSON NIKOLOM TESLOM d.d. na provedbi projekta Povećanja energetske učinkovitosti u obliku provođenja stručnog nadzora nad radovima.
Nakon uspješno provedene prve faze koja se odnosila na izradu i prijavu projekta te provođenje nabave za izvođenje radova, potpisom ugovora sa izvođačima radova započinje druga i najsloženija faza.

Podsjetimo, za vrlo složen, ukupno preko 73 milijuna kuna vrijedan projekt, Ericssonu Nikoli Tesli je dodijeljeno maksimalnih 20 milijuna kuna iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014.- 2020. koji će u konačnici omogućiti godišnje uštede od preko 4,6 milijuna kWh uz istodobno smanjenje emisije CO2 za gotovo 1400 tona.

Više na stranicama kompanije:

https://www.ericsson.hr/20190424-energetska-ucinkovitost

 
 
JOŠ JEDNA SVADBA :)
 

Oženili smo još jednog kolegu i super se zabavili smile Vanja i Tena, sretno!! smile smile smile 

 
 
Energetska obnova II. osnovne škole Bjelovar
 

Proteklog tjedna završila je energetska obnova na II. osnovnoj školi Bjelovar. Radi se o projektu vrijednom 4.070.041,68 kuna. Energetskom obnovom stavljena je toplinska izolacija na vanjske zidove, na strop prema tavanu te na zidove prema tlu. Izveden je sustav drenaže oko cijelog objekta te je na kompletnoj školi stavljena nova stolarija. Isto tako u kotlovnici su postavljeni novi kondenzacijski bojleri te je u cijelog školi postavljena nova LED rasvjeta. Više možete pročitati na sljedećem linku: http://bjelovar.info/aktualno/od-temelja-do-krova-obnovljena-zgrada-ii-osnovne-skola-bjelovar-najekstenzivniji-radovi-u-260-godina-postojanja-zgrade-skole/

 
 
Opet svadba u Mplan-u :)
 

Ovog vikenda oženili smo našeg Tomislava smile Puno sreće i veselja u braku želimo njemu i njegovoj Ivi smile