NOVA GLAZBENA ŠKOLA

NOVA GLAZBENA ŠKOLA
 

Prenosimo kratku prezentaciju projekta nove glazbene škole u Bjelovaru.  Zahvaljujemo se svim suradnicima i projektantskom timu!

http://bbz.hr/vijesti/detaljnije/bjelovarsko-bilogorska-zupanija-gradi-novu-glazbenu-skolu-vatroslava-l

https://www.youtube.com/watch?v=Iyj_RZtZPBM

 
 

Nastavak uspješne suradnje s ERICSSON NIKOLOM TESLOM d.d.

Nastavak uspješne suradnje s ERICSSON NIKOLOM TESLOM d.d.
 

Naš tim nastavlja izrazito uspješnu suradnju s ERICSSON NIKOLOM TESLOM d.d. na provedbi projekta Povećanja energetske učinkovitosti u obliku provođenja stručnog nadzora nad radovima.
Nakon uspješno provedene prve faze koja se odnosila na izradu i prijavu projekta te provođenje nabave za izvođenje radova, potpisom ugovora sa izvođačima radova započinje druga i najsloženija faza.

Podsjetimo, za vrlo složen, ukupno preko 73 milijuna kuna vrijedan projekt, Ericssonu Nikoli Tesli je dodijeljeno maksimalnih 20 milijuna kuna iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ 2014.- 2020. koji će u konačnici omogućiti godišnje uštede od preko 4,6 milijuna kWh uz istodobno smanjenje emisije CO2 za gotovo 1400 tona.

Više na stranicama kompanije:

https://www.ericsson.hr/20190424-energetska-ucinkovitost

 
 

Energetska obnova II. osnovne škole Bjelovar

Energetska obnova II. osnovne škole Bjelovar
 

Proteklog tjedna završila je energetska obnova na II. osnovnoj školi Bjelovar. Radi se o projektu vrijednom 4.070.041,68 kuna. Energetskom obnovom stavljena je toplinska izolacija na vanjske zidove, na strop prema tavanu te na zidove prema tlu. Izveden je sustav drenaže oko cijelog objekta te je na kompletnoj školi stavljena nova stolarija. Isto tako u kotlovnici su postavljeni novi kondenzacijski bojleri te je u cijelog školi postavljena nova LED rasvjeta. Više možete pročitati na sljedećem linku: http://bjelovar.info/aktualno/od-temelja-do-krova-obnovljena-zgrada-ii-osnovne-skola-bjelovar-najekstenzivniji-radovi-u-260-godina-postojanja-zgrade-skole/

 
 

ERICSSON NIKOLA TESLA & MPLAN D.O.O.

ERICSSON NIKOLA TESLA & MPLAN D.O.O.
 

U časopisu Ericsson Nikola Tesla Grupe - KOMUNIKACIJE objavljen je članak o uspješnoj suradnji naše firme i navedene firme Ericsson Nikola Tesla te svečanom potpisivanju ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za odabrani projektni prijedlog po pozivu ''Povećanje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama''. Kompaniji Ericsson Nikola Tesla je tom prigodom dodijeljeno maksimalnih 20 milijuna kuna. 

 
 

KREĆE OBNOVA DJEČJEG VRTIĆA BJELOVAR

KREĆE OBNOVA DJEČJEG VRTIĆA BJELOVAR
 

Nakon odobrenih sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj te potpisanoga ugovora, počinju i radovi na energetskoj obnovi Dječjeg vrtića Bjelovar na Matoševom trgu. Projektom se želi pridonijeti smanjenju potrošnje energije te povećanju korištenja obnovljivih izvora energije u matičnoj zgradi. Projekt je vrijedan oko 3 milijuna i 150 tisuća kuna. Mjere koje su predviđene su: zamjena stolarije, izolacija vanjskih zidova i krova, ugradnja novih plinskih kondenzacijskih kotlova te nova LED rasvjeta. Više pročitajte na linku: https://bjelovar.info/aktualno/krece-obnova-djecjeg-vrtica-bjelovar-vrijedna-3-milijuna-i-150-tisuca-kuna/